Brændkjærskolen  
                           
                     
Vi kan - vi vil - vi tør - vi gør

EN DEJLIG DAG VED PERLEN

0. klasserne var på en skøn tur til Perlen. Der blev bagt snobrød, stegt pølser, leget i skoven og ved åen. En rigtig dejlig dag med masser af leg på tværs - Lone Gregersen

Nyhed billede
 • ikon
  Marianne Andersen den 09-05-2018
 • Jens Bechsøfft Bank den 02-03-2018
  Orientering om den nationale trivselsmåling i folkeskolen
   
  Kolding Kommunes folkeskoler gennemfører i perioden den 20. marts til 31. maj 2018 den årlige trivselsmåling i folkeskolen.
   
  Undersøgelsen gennemføres elektronisk. Undervisningsministeren har besluttet, at det, som en nødløsning, i 2018 skal være muligt at besvare undersøgelsen anonymt via et papirskema. Læs mere ved at følge linket nedenfor. Kontakt skolelederen, hvis I på jeres barns vegne ønsker at gøre brug af denne mulighed.
   
  Hvis I ikke foretager jer noget, gennemfører jeres barn undersøgelsen elektronisk, som sædvanlig. Skolen og kommunen har ikke adgang til besvarelserne på individniveau, men bruger resultatet af en statistisk bearbejdning af målingen. Fx i form af tabeller og analyser af trivslen på skolen eller i en klasse.
   
  Læs mere om, hvordan data i den nationale trivselsmåling anvendes i informationsbrev fra Styrelsen for It og Læring her
   
   
  Venlig hilsen
  Lars Hende Svenson
  Skolechef i Kolding Kommune
   
   
 • ikon
  Marianne Andersen den 10-01-2018

  Kære forældre,

   

  Måske overvejer du at skrive dit barn op i en folkeskole, eller måske går dit barn allerede i en af Kolding Kommunes folkeskoler?

   

  Uanset hvad din situation er, vil vi meget gerne fortælle dig, at folkeskolerne i Kolding Kommune er gode. Faktisk så gode, at de i flere målinger scorer over landsgennemsnit. Blandt andet inden for trivsel og faglighed.

   

  For at give jer den bedste information om folkeskolerne her i Kolding Kommune, har vi lavet en ny hjemmeside, der samler tal/fakta, billeder og videoer om folkeskolernes hverdag.

  På hjemmesiden finder du også en kortsøgning, så du nemt kan finde din lokale folkeskole.

   

  Besøg www.danmarksbedstefolkeskole.nu og bliv klogere på Kolding Kommunes folkeskoler.

   

  Venlig hilsen

  Lars Hende Svenson

  Skolechef i Kolding Kommune

Besøgstæller

1811613