Brændkjærskolen  
                           
                     
Vi kan - vi vil - vi tør - vi gør

VORES FODBOLDPIGER ER KLAR TIL FINALEN

Efter 11 års finaletørke er Brændkjærskolen klar til den femte finale i skolens historie. En hektisk, nervepirrende og i perioder velspillet semifiale endte med en fortjenet 2 - 1 sejr over Muldbjergskolen fra Hjørring. I førstre halvleg var holdet klart dominerende og pressede Muldbjerg-pigerne langt oppe på banen. Det blev udnyttet til en 2 - 0 føring ved halvleg efter to fantastisk flotte mål af henholdsvis Ajla Julardzija og Freja Braun Kristensen. Anden halvleg begyndte som første halvleg sluttede , men efterhånden begyndte pigerne at betale prisen for det enorme løbearbejde, som de havde præsteret i begyndelen af kampen. Efter Muldbjergskolens reducering efter ti minutter blev resten af kampen en stor kamp for overlevelse. Et par store chancer blev dog brændt, og i lange perioder var holdet under stort pres, men en utrolig velspillende Emilie Billing i målet sørgede sammen med resten af forsvaret for, at sejren blev fightet hjem. Så nu er det finale. Torsdag d. 26. kl. 13 løber holdet ind på Odense stadion til en kæmpe oplevelse. Modstanderen findes først på torsdag, men vi er klar til at møde, hvem det nu måtte blive. Kan man ikke selv komme på stadion og heppe, så sender TV2 heldigvis hele kampen direkte. - Peder Larsen

Nyhed billede
 • ikon
  Jens Bechsøfft Bank den 03-04-2018
  Kære alle sammen

  Lige en venlig påmindelse om at parkering i forbindelse med afsætning og afhentning af børn skal ske på skolens parkeringsplads ved Brændkjærgade, da det skaber den mest sikre skolevej for alle elever.

  Det er samtidig også en opfordring til eleverne at fragte sig selv i skole enten på gåben eller på cykel.

  Med venlig hilsen
  Jens Bank
  Afdelingsleder
 • Jens Bechsøfft Bank den 02-03-2018
  Orientering om den nationale trivselsmåling i folkeskolen
   
  Kolding Kommunes folkeskoler gennemfører i perioden den 20. marts til 31. maj 2018 den årlige trivselsmåling i folkeskolen.
   
  Undersøgelsen gennemføres elektronisk. Undervisningsministeren har besluttet, at det, som en nødløsning, i 2018 skal være muligt at besvare undersøgelsen anonymt via et papirskema. Læs mere ved at følge linket nedenfor. Kontakt skolelederen, hvis I på jeres barns vegne ønsker at gøre brug af denne mulighed.
   
  Hvis I ikke foretager jer noget, gennemfører jeres barn undersøgelsen elektronisk, som sædvanlig. Skolen og kommunen har ikke adgang til besvarelserne på individniveau, men bruger resultatet af en statistisk bearbejdning af målingen. Fx i form af tabeller og analyser af trivslen på skolen eller i en klasse.
   
  Læs mere om, hvordan data i den nationale trivselsmåling anvendes i informationsbrev fra Styrelsen for It og Læring her
   
   
  Venlig hilsen
  Lars Hende Svenson
  Skolechef i Kolding Kommune
   
   
 • ikon
  Marianne Andersen den 10-01-2018

  Kære forældre,

   

  Måske overvejer du at skrive dit barn op i en folkeskole, eller måske går dit barn allerede i en af Kolding Kommunes folkeskoler?

   

  Uanset hvad din situation er, vil vi meget gerne fortælle dig, at folkeskolerne i Kolding Kommune er gode. Faktisk så gode, at de i flere målinger scorer over landsgennemsnit. Blandt andet inden for trivsel og faglighed.

   

  For at give jer den bedste information om folkeskolerne her i Kolding Kommune, har vi lavet en ny hjemmeside, der samler tal/fakta, billeder og videoer om folkeskolernes hverdag.

  På hjemmesiden finder du også en kortsøgning, så du nemt kan finde din lokale folkeskole.

   

  Besøg www.danmarksbedstefolkeskole.nu og bliv klogere på Kolding Kommunes folkeskoler.

   

  Venlig hilsen

  Lars Hende Svenson

  Skolechef i Kolding Kommune

Besøgstæller

1668823